Arama

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: "Disiplinli Oyun ile kazandık"

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, disiplinli bir oyun anlayışı ile mücadele ettiklerini, bunun da kendilerine galibiyeti getirdiğini söyledi

15/01/2024 08:13 | Son Güncelleme : 27/04/2024 08:24 | Super Admin


Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol:  "Disiplinli Oyun ile kazandık"

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, EMS Yapı Sivasspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu. Gisdol, "Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da takımımız çok iyi bir performans sergiledi. Sivasspor, özellikle deplasmanlardaki oyunlarıyla güçlü bir rakip. Maç öncesi takımla yaptığımız konuşmada, tecrübemizi sahaya yansıtmamız ve net olmamız gerektiğini vurguladım. Sert defans ve hızlı geçişlerle oynamamız gerekiyordu ve özellikle ilk yarıda bunu başardık," dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Gisdol, ikinci yarıda takımın daha çok kontra atağa dayalı bir oyun sergilemek zorunda kaldığını ifade etti. Son maçtan sonra sadece 2 gün dinlenme süresi olduğunu belirten Gisdol, buna rağmen takımın iyi bir oyun sergileyerek istedikleri sonucu aldığını söyledi. Fofana'nın durumuna değinen Gisdol, "Fofana'nın şu anda biraz ağrısı var. Yarın çekilecek MR ile durumunun nasıl olduğunu daha net anlayacağız," şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE HAZIRLANACAĞIZ

Teknik Direktör, yoğun maç takvimine de değinerek, Almanya'da bu durumun oldukça normal olduğunu ve bazen bir ay içinde 6 hatta 8 maça çıkılabildiğini belirtti. Kısa takvimlerde teknik direktörlere daha fazla görev düştüğünü ifade eden Gisdol, Fenerbahçe maçına hazırlanacaklarını ve hangi futbolcunun sahada olması gerektiğine karar vermek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurguladı.

Etiketler : Samsunspor Markus Gisdol Sivasspor
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

4 ay önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

4 ay önce
BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Beşiktaşın 35. Başkanı seçilen Başkan Hasan Arat ile yeni Yönetim Kurulu, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

4 ay önce