Arama

BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Beşiktaşın 35. Başkanı seçilen Başkan Hasan Arat ile yeni Yönetim Kurulu, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

05/12/2023 18:48 | Son Güncelleme : 27/04/2024 09:26 | Super Admin


BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

Başkan Hasan Arat, mazbata töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Seçim bitmiştir. Biz bir aileyiz. Hep birlikte olacağımızı Türkiye’ye ve dünyaya gösterdik. Beşiktaş çok büyük bir camia. Kongremize muhteşem bir katılım oldu. Tüm kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kongrede uzun kuyruklar oluştu. Bir daha Akatlar’da kongre yapılmayacak. Toplantılarımızı Beşiktaşlıya layık olan yer neresi ise orada yapacağız.

Divan Kurulu, Beşiktaş’ın en yüce makamıdır, akil insanların olduğu yerdir. Divan Kurulu’na her türlü yakınlığı göstereceğiz. Hepimizin davası Beşiktaş’tır. Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Akpınar, kongrede dirayet göstermiştir. Demokratik ve şeffaf bir seçim olmasını sağlamıştır. Denetim Kurulu, Türkiye’nin incisidir ve en genç kuruldur. Bütün defterler açılacak. Her türlü denetimi yapacaklar. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz.

Geride bıraktığımız seçim Türk spor tarihine geçti. İki adayın beraberindekiler hep birlikte Beşiktaş marşları söylediler. Türk spor tarihinde böyle bir şey olmamıştır. Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetecek dedik. Beşiktaşımıza emeği geçmiş sporcularımızı yönetimimize aldık. Futbolda tüm yetkiyi Samet Aybaba ile Feyyaz Uçar’a vereceğiz. Serdal Adalı ile az önce konuştum. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşların bilgilerinden faydalanmak istiyoruz. Beşiktaşlılar kucaklaşacaklar. Beşiktaş’ta bir dönem kapanmıştır. Bu dönem birlikte olma dönemidir. İşimiz zor. Bize büyük bir teveccüh gösterildi. Sorumluluğumuzun farkındayız. Çok çalışacağız. Büyük hedefleri olan insanlar zorlukları düşünmezler. Süremizin az olduğunu biliyoruz. Hiç fark etmez; Beşiktaş’a bir gün bile hizmet etmek büyük onurdur.

Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyelerine ve ailelerine şükran borçluyuz. Beşiktaşlı olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız artık rahat olsunlar. Çekişme içinde olmadığımızı herkes görsün. Hafta sonu önemli bir maçımız var. Birlik içinde olalım. Türkiye’ye güzel mesajlar verelim. Türkiye, Beşiktaş’ın büyüklüğünü kongrede gördü. Beşiktaş, Türkiye’nin gündeminde. Camiamız ne kadar demokratik ve büyük olduğunu göstermiştir. Bize bu onuru veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Burada olmak her Beşiktaşlı için onurdur.

Çalışanlarımız rahat olsunlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik. Ciddi bir çalışma yapacağız, bütün kurullarla görüşeceğiz.

Şanlı bayrağımız, Atatürk’ümüz ve Cumhuriyetimizin ilkeleri her zaman korunacaktır.”

Başkanı Hasan Arat, konuşmasının sonunda Yönetim Kurulu Üyelerimizin görevleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Başkan Arat yönetimindeki Yönetim Kurulunda görev dağılımı şöyle:

Hüseyin Yücel – İkinci Başkan
Onur Göçmez – Asbaşkan
Mete Vardar – Asbaşkan
Dr. M. Cüneyt Sezgin – Genel Sekreter
Yalçın Ayaydın – Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası
Altın Mimir – Hukuk Kurulu Başkanlığı
M. Kaan Şakul – Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu
Feyyaz Uçar – Futbol Şubesinden Sorumlu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü
Prof. Dr. Işıl Zeybek – İletişimden Sorumlu
Ekrem Keçoğlu – Divan Kurulu, Üye İlişkileri, Dernekler, Taraftarlar ve Amatör Şubelerden Sorumlu
Kadir Kılıç – Divan Kurulu, Üye İlişkileri, Dernekler, Taraftarlar ve Amatör Şubelerden Sorumlu
Çağlayan Tuğal – Tüm Tesislerden Sorumlu
Burak Aslan – Kamu İlişkilerinden Sorumlu

Başkan Arat’a mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ile Disiplin Kurulu Başkanı ve Kongre Divan Başkanı Ahmet Akpınar takdim ettiler.

Ardından sırayla Yönetim Kurulu Üyelerinin mazbataları takdim edildi:

Hüseyin Yücel’e mazbatasını Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ile Disiplin Kurulu Üyesi Ali Anılan takdim ettiler.

Dr. M. Cüneyt Sezgin, mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç ve Kongre Divan Kurulu Üyesi Anıl Cansızoğlu’ndan aldı.

Onur Göçmez’e mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Fikret Kuzucu ile Kongre Divan Kurulu Üyesi Özcan Kesim verdiler.

Yalçın Ayaydın, mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Korkut Soydan ile Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Büyükasar’dan aldı.

Mete Vardar’a mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreterisi Turgay Pirinç ile Kongre Divan Kurulu Üyesi Ünal Ceval takdim ettiler.

M. Kaan Şakul mazbatasını Denetim Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki ile Kongre Divan Kurulu Üyesi Anıl Cansızoğlu’ndan aldı.

Altın Mimir’e mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi İlhan Gölvan ile Denetim Kurulu Üyesi Banu Saydam verdiler.

Feyyaz Uçar mazbatasını Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ile Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Haluk Özgerçek’ten aldı.

Prof. Dr. Işıl Zeybek’e mazbatasını Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ile Denetim Kurulu Üyesi Göze Nalbantoğlu takdim ettiler.

Ekrem Keçoğlu mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Korkut Soydan ve Kongre Divan Kurulu Üyesi Özcan Kesim’den aldı.

Kadir Kılıç’a mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi İlhan Gölvan ile Kongre Divan Kurulu Üyesi Ünal Ceval verdiler.

Çağlayan Tuğal mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Fikret Kuzucu ve Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Büyükasar’dan aldı.

Burak Aslan’a mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Haluk Özgerçek ile Disiplin Kurulu Üyesi Ali Anılan takdim ettiler.

Mazbata töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

4 ay önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

4 ay önce
BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

BJK'da Mazbata Töreni Yapıldı

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Beşiktaşın 35. Başkanı seçilen Başkan Hasan Arat ile yeni Yönetim Kurulu, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

4 ay önce